Transformácia hospodárskeho výsledku na základe dane z príjmu - Gazdagová, Eva, 1957-
Právne normy upravujúce účtovníctvo v podmienkach SR. Právna úprava účtovníctva prihliada k požiadavkám vyplývajúcich z direktív Rady Európskeho spoločenstva. Účtovná závierka a hospodársky výsledok. Základ dane a daňová optimalizácia. Problém transformácie hospodárskeho výsledku zisteného v účtovníctve na základ dane z príjmov v podnikateľskej praxi.