Istota, zabezpečenie a budúcnosť čo všetko obsahuje životné poistenie spojené so sporením - Škriniar, Pavel, 1979-
Súčasná ponuka životného poistenia. Koľko zaplatiť za poistku. Výška poistnej sumy - príklad. Ako dlho byť poistený. Ktorú poisťovňu si vybrať. Produkt životné poistenie. Poplatky a rizikové poistné. Kapitálové životné poistenie. Investičné životné poistenie. Výhody jednotlivých produktov. Zhodnocovanie úspor cez poistku. Ako funguje poistenie.