On-trade kanál a jeho specifika - Kraut, Martin
Gastronomické zariadenia, reštaurácie a bary ako on-trade kanál pre budovanie značiek. Budovanie vernosti ku značke. On-trade sú nápoje. "Barový" marketing. Špecifiká on-trade kanálu.