India: tiger alebo slon? o budúcnosti populačnej mocnosti rozhodnú reformy - Baláž, Vladimír
Makroekonomická situácia Indie. Nedostatočné reformné tempo rozvoja ekonomiky. Indický kapitálový trh. Reforma finančného trhu. Príprava zmien v daňovej oblasti. Otázka investícií.