Predstavujeme kótovanú spoločnosť: Všeobecná úverová banka, a.s. - Ginterová, Petra
Krátka história spoločnosti Všeobecná úverová banka, a.s. Ocenenia, ktoré banka obdržala. Vstup strategického investora a celková transformácia banky. V súčasnosti - univerzálna banka s úplnou devízovou licenciou. Prevádzka retailového úverového registra. Zapojenie sa do 2. piliera dôchodkovej reformy. Hospodárske výsledky VÚB, a.s. za obdobie rokov 2000-2004.