Investícia a bývanie v jednom dá sa stavebné sporenie považovať za výhodnú investíciu? - Škriniar, Pavel, 1979-
Stavebné sporenie spája v sebe dva produkty - sporenie a po splnení podmienok právo na výhodný stavebný úver. Stavebné sporenie ako investícia. Dlhopisy. Podielové fondy. Riziko - výnos - likvidita. Stavebné sporenie na bývanie.