V Kolíne šéfujú Japonci - Horvát, Andrej
Investícia francúzskeho koncernu PSA Peugeot Citroen a japonskej Toyoty v Českej republike v meste Kolín. Nová fabrika a stret dvoch odlišných manažérskych kultúr. Pracovné metódy podľa Toyoty. Personálne otázky v novej fabrike. Českí subdodávatelia. Základné údaje o novom závode Toyota Peugeot.