Soutěže jako nástroj podpory prodeje - Vlasák, Miroslav
Význam správne zvolenej formy spotrebiteľskej súťaže. Charakteristika vernostných programov. Nový prvok vo vernostných programoch - spotrebiteľské súťaže. Spotrebiteľské súťaže šité na mieru cieľových skupín. Projektový charakter súťaže. Kritické miesto - pravidlá súťaže. Originálnosť a atraktivita.