Rozpočet - nástroj riadenia - Kolesár, Peter
Rozpočet ako systém kvantitatívnych kritérií a smerníc pouužívaných pri riadení vnútornej prevádzky podniku. Proces rozpočtovania - tri hlavné prvky - zámery, plánovanie a kontrola. Rozpočty a riadenie. Postup ako sa rozpočet stáva pre manažment nástrojom riadenia. Výhody riadenia na základe rozpočtov.