Nadnárodná harmonizácia účtovníctva - Kolmanová, Mária
Transformácia účtovníctva v Slovenskej republike. Nadnárodná harmonizácia účtovníctva. Medzinárodné účtovné štandardy a všeobecne uznávané účtovné zásady. IASC (International Accounting Standards Commitee) organizácia so sídlom v Londýne, ktorá sa zaoberá nadnárodnou harmonizáciou účtovníctva.