Cílové skupiny a komunikace v B2B - Nejezchlebová, Linda
B2B komunikácia v ubytovacom sektore. Rozmanitosť komunikácie. Využitie direct marketingu. Základné pravidlá správneho e-mailu. Monitoring trhu. Komunikácia s obchodnými zastupiteľstvami v cudzine. Veľtrhy a výlety.