E-Business - Kovács, Gustáv
Rozdelenie e-businessu do niekoľkých špecifických oblastí využitia. Využitie internej siete tzv. Intranet, Extranet, obchodovanie business to business (B2B), obchodovanie business to consumer (B2C), consumer to consumer (C2C), consumer to business (C2B). Rozdelenie e-businessu z obchodného hľadiska do niekoľkých vzájomne súvisiacich kategórií. (E.Auctioning, E-Banking, E-Commerce, E-Directories, E-Engineering. E-Franchising a iné.)