Porovnanie odpisovania majetku v SR s odpisovaním podľa medzinárodných účtovných štandardov - Mačejová, Svetlana
Jednou z oblastí účtovníctva, kde je potrebné zladiť konkrétne postupy je odpisovanie majetku. Medzinárodné účtovné štandardy (IAS) určené na účtovanie dlhodobého majetku. Porovnanie odpisovania majetku v SR s odpisovaním podľa IAS.