Zdaňovanie osobných spoločností z pohľadu medzinárodných daňových vzťahov - Slivková, Dana
Výklad z oblasti medzinárodného zdaňovania príjmov spoločníkov verejných obchodných spoločností a komplementárov komanditných spoločností, ktorí sú považovaní na území SR za daňovníkov s obmedzenou daňovou povinnosťou. Medzinárodné zmluvy o zamedzení dvojitého zdanenia a ich vzťah k vnútroštatnym predpisom. Vznik stálej prevádzkarne spoločníkovi v.o.s. a komplementárovi k.s. - daňovníkov s obmedzenou daňovou povinnosťou. Postup pri ich zdaňovaní. Ilustračné príklady.