Colné sklady v daňových a účtovných súvislostiach - Dobšovič, Dušan
Vymedzenie colného skladu podľa Nariadenia Rady (EHS) č. 2913/92 z 12. 10. 1992, ktorým sa ustanovuje Colný kódex Európskeho spoločenstva. Prevádzkovanie a zrušenie colných skladov. Colné sklady a účtovný režim. Colné sklady a DPH. Sklady "call of stock" Praktické príklady.