Všeobecná charakteristika a prehľad IAS/IFRS - Šlosárová, Anna
Vymedzenie obsahu ÚZ podľa IAS/IFRS. Prezentácia účtovnej závierky. Definície. Štruktúra a obsah ÚZ. Výkazy peňažných tokov. Finančné vykazovanie v priebehu účtovného roka. Bilančná politika, zmeny v účtovných odhadoch a chyby. Udalosti, ku ktorým došlo po súvahovom dni.