Segmentace a loajalita klientů v B2B - Drnec, Luděk
Skúsenosti so segmentáciou a lojalitou klientov v spoločnosti DHL v Českej republike. Zákaznícka pyramída - klienti ad hoc, regular a advantage. Štatút lojality pridelený podľa počtu transakcií. Index lojality. Program lojality - zákaznícke súťaže.