Reklama na tabákové výrobky, alkohol aj. - Šebelová, Marie
Pôsobenie zákona o regulácii reklamy v Českej republike. Reklama na tabakové výrobky a alkohol. Reklama na potraviny a potravinové doplnky. Komodity špeciálne upravené v zákone o regulácii reklamy. Zákonné normy vzťahujúce sa na reklamu tabakových výrobkov, alkoholu a potravín.