Category management - nový koncept v retail marketingu - Dudinská, Elvíra
Category management ako nový koncept v oblasti retail marketingu. Vývoj Category managementu. Proces Category managementu. Model implementácie Category Managementu. Porovnanie nástrojov Category Managementu a marketingu.