Selected problems in estimating firm-specific risk in companies in Slovakia - Gertler, Ľubomíra, 1977-
Vymedzenie kvality úveru.Pridelenie úverového ratingu pre spoločnosti na Slovensku. Hodnota špecifického rizika firmy.