Značky bodujú u mladých s vyššími príjmami - Turanský, Vladimír
Uprednostňovanie ceny pred značkou výrobku. Orientácia na značky v ekonomicky silnejších centrách Slovenska. Mladí ľudia a značky. Nepravé výrobky a stláčanie cien značkových tovarov. Rast privátnych značiek v hypermarketoch.