Charakteristika managementu strojírenských a elektrotechnických firem v brněnském regionu - Zich, Robert
Spracovanie analýzy manažmentu ako činnosti. Získané údaje dokresľujú obraz manažmentu ako takého. Bolo skúmaných 118 strojárenských a elektrotechnických firiem. Priemerný vek manažérov. Generačný problém. Podiel mužov a žien v manažmente. Štruktúra zamestnancov podľa pracovného zaradenia. Niekoľko aspektov, dokresľujúcich manažment.