Využitie technológií elektronického podnikania pre konzultačné spoločnosti - Neczli, Rastislav
Popis poradenského odvetvia. Postavenie e-businessu pre konzultácie. Aký potenciál predstavuje e-business pre klienta? Ako sa menia poradenské procesy? Zmeny v práci poradcov a poradenských firiem vzhľadom na využívanie informačných a komunikačných technológií.