Distribučné a redistribučné dôchodkové toky v slovenskej ekonomike - Lissauerová, Darina
Kvantifikácia rozsahu dôchodkov, ktoré boli výsledkom distribučných a redistribučných procesov v slovenskej ekonomike v rokoch 1989-2001. Tvorba dôchodkov v ekonomike SR, prvotné a druhotné dôchodky. Formovanie dôchodkových tokov v období transformácie ekonomiky SR. Politika rozdeľovania a dôchodková politika.