Opatija a spomienky na časy monarchie - Capková, Alžbeta
Opatija - prímorské turistické centrum v Chorvátsku. Bohatá história kúpeľného mesta Rakúsko-uhorskej monarchie. Kvalitné služby v hoteloch aj v súkromných penziónoch. Perspektívy rozvoja cestovného ruchu v Opatiji.