Vyhodnotenie plnenia úloh vyplývajúcich z lisabonskej stratégie
Vzdelávanie. Aktuálny stav plnenia úlohy. Oblasť vysokoškolského vzdelávania. Veda a technika. Krátkodobé ciele do roku 2005. Strednodobé ciele do roku 2008. Dlhodobé ciele do roku 2010. Pokračovanie nabudúce.