Súčasný stav informačných systémov - Žárska, Elena, 1955-
Recenzia na publikáciu M. Grella: Informačné systémy verejnej správy. Rozbor problematiky reformy verejnej správy. Ide o učebný text pre potreby študentov Ekonomickej univerzity v Bratislave. Obsahovo je text koncipovaný tak, že môže slúžiť aj širšej verejnosti. Text je rozdelený do piatich kapitol - charakteristika.