Cena je vždy dôležitá - Šinková, Terézia
Čo ovplyvňuje rozhodovanie spotrebiteľa pri nákupe potravín. Biologické determinanty výberu potravín. Ekonomické a fyzikálne determinanty výberu potravín. Vplyv sociálnych determinantov na výber potravín. Psychologické faktory. Poruchy stravovania. Postoje a názory spotrebiteľov. Prekážky pri zmene stravovacích návykov. Ako zmeniť stravovacie návyky.