Vybrané aspekty ochrany spotřebitele v Evropské unii - Boučková, Jana
Oblasť ochrany spotrebiteľa v Európskej únii. Politické iniciatívy, programy, akčné plány, smernice, zákonodarstvo pre oblasť ochrany bezpečnosti a zdravia spotrebiteľa. Ochrana spotrebiteľa v ČR. Regulácia reklamy v rámci Európskej únie.