Ako viesť poradu - Adamková, Hana, 1969-
Dobrá príprava je prvým krokom k efektívnej pracovnej porade. Otvorenie porady. Priebeh porady. Niekedy je účinné zaradiť krátku prestávku. Formy a ciele porady. Zvládnutie nečakaných situácií.