Podnikové kombinácie podľa IAS/IFRS - Parišová, Renáta, 1977-
Vstupom do EÚ Slovensko sa riadi záväznými smernicami EÚ. Medzinárodné účtovné štandardy, Medzinárodné štandardy pre finančné vykazovanie, používané pri zostavovaní konsolidovanej účtovnej závierky spoločností. Projekt podnikových kombinácií, IFRS 3, metódy účtovania podnikových kombinácií.