Reforma daňovej správy narazila na odpor poslancov - Benka, Marián
Čo nového prináša návrh zákona o reforme daňovej správy. Hľadanie nového modelu organizačnej štruktúry. Vykonanie auditu a jeho záver - vytvoriť organizáciu na regionálnom princípe, ktorá existuje v niektorých členských krajinách Európskej únie. Zníženie počtu zamestnancov. Obavy z koncentrácie moci. Snaha o pružnosť. Pracovná preťaženosť na niektorých daňových úradoch. Úloha politiky v daňovej reforme.