India vystupuje na pódium - Pressburg, Adrian Peter
Príprava Indie na vstup medzi najmocnejšie ekonomiky sveta. Tripolárny svet (USA - Čína - India). Oteplenie vzťahov medzi USA a Indiou. Návšteva indického premiéra Manmóhana Singha v USA. Dohoda o nešírení jadrových technológií. Vyváženosť vzťahu tripolárneho sveta.