Smernica únie zakazuje reklamu na tabak - Kollárová, Zuzana
Od 31. júla platí smernica Európskej únie o reklame na tabak. Ako upravuje táto smernica zákaz reklamy na tabak. Reakcia Slovenska - príprava novely zákona o reklame. Tabakové spoločnosti a sponzorstvo. Možnosť rozdávania tabakových výrobkov iba na obchodných rokovaniach. Slovenská obchodná inšpekcia a jej dozor nad reklamou tabakových výrobkov. Novela zákona má vstúpiť do platnosti 1. decembra.