Informácia o celkovom štatistickom vyhodnotení procesu verejného obstarávania za rok 2004
Vyhodnotenie výsledkov verejného obstarávania (VO) - podľa počtu použitých metód, podľa predmetov, z hľadiska čerpania fondov z EÚ - za rok 2003, 2004. Finančné ukazovatele. Vyhodnotenie úspešných uchádzačov so sídlom v zahraničí.