Maržová elasticita spotrebiteľskej ceny - Strieška, Ľubomír
Formulácia vzťahov medzi sadzbou obchodnej marže a objemom obchodnej marže a medzi sadzbou obchodnej marže a výškou spotrebiteľskej ceny. Vývoj objemu obchodnej marže v závislosti od sadzby obchodnej marže. Vývoj spotrebiteľských cien v závislosti od sadzby obchodnej marže. Maržová elasticita spotrebiteľskej ceny. Vzťahy pre maržovú elasticitu spotrebiteľskej ceny.