Inkubátory riešia detské choroby - Gossányi, Vojtech
Cieľ podnikateľských inkubátorov - podpora vzniku a rozbehu firiem. Služby podnikateľských inkubátorov. Finančná podpora zo zdrojov Európskej únie a zo štátneho rozpočtu. Ťažké podmienky fungovania inkubátorov. Potreba podpory regiónov. Nové projekty pre vznik inkubátorov.