Merchandiser nie je len vykladač tovaru - Košťál, Daniel
Autor prezetuje príspevok Petra Tomčíka, ktorý tento predniesol na seminári Obchod Connecting, Category management II /Bratislava, 7. 6. 2005/. Definícia pojmu merchandising. Merchandiser nie je len vykladač tovaru, sú to všetci, ktorí optimalizujú predaj v maloobchodnej prevádzke. Dôležitosť efektívnej komunikácie medzi nimi. Technická realizácia komunikácie. Obsah komunikácie a cieľové skupiny.