Teoretické prístupy k vymedzeniu konkurenčných bariér - Tokárová, Mária
Význam a vývoj konkurenčných bariér. Ich prínos a miesto v teóriách súťaživosti a protimonopolnej politiky. Konkurenčné bariéry a teoretické prístupy k ich vymedzeniu. Novšie prístupy súvisiace s novými vzormi súťaživosti. Porovnanie kriteriálnych predpokladov troch základných štruktúr súťaživosti.