Úspešné indické koncerny expandujú do sveta - Müller, O.
Expanzia indických priemyselných spoločností v zahraničí. Indické spoločnosti ako noví dodávatelia a konkurenti. Snaha indických technologických spoločností o vstup na svetové trhy. Internacionalizácia indických firiem. Postoj štátu k súkromným firmám v Číne a v Indii. Nižšie náklady na inováciu, stabilnejšie základy rastu.