Dôchodkové sporenie na internete - Růžičková, Marta
Povinnosti dôchodkovej správcovskej spoločnosti vo vzťahu k internetu. Zabezpečená a nezabezpečená časť webu. Osobný účet na internete. Možnosť sledovania uhrádzania odvodov zamestnávateľom. Bezpečnosť internetovej stránky. Bezpečnostné pravidlá, ktoré musí klient dodržiavať vo vlastnom záujme.