Japan - Czech investment phenomenon - Štrach, Pavel
Japonsko - české zahraničné investície. Pohľad do histórie. Obchodné vzťahy. Japonci v Českej republike. Niektoré japonské špeciálnosti. Japonskí a českí manažéri - rozdiely. Závery. Dotazník.