Oslobodenie od dane z nehnuteľností - Pagáčová, Lýdia
Zákon č. 582/2004 Z.z. o miestnych daniach a miestnom poplatku za komunálne odpady a drobné stavebné odpady v paragrafe 17 spoločných ustanovení pre daň z nehnuteľností upravil oslobodenie od dane z nehnuteľností. Citované ustanovenie rozlišuje dva druhy oslobodení - oslobodenie zo zákona a oslobodenie na základe všeobecne záväzného nariadenia obce.