Lízing verzus úver: výhody a nevýhody
Lízing vhodný najmä pre podnikateľov. Výhody lízingu: odpočet auta v nákladoch firmy, automatické poistenie auta, nie sú potrebné ďalšie zábezpeky, promptnejšie vybavenie. Hlavná výhoda úveru oproti lízingu - majiteľom vozidla hnedˇpri jeho kúpe. Vyššie poistné plnenie pri úvere. Ďalšie výhody úveru oproti lízingu. Ako porovnávať cenu.