Daňový aspekt štúdia, letných brigád a ukončenia školy - Jarinkovičová, Valéria
Ukončenie stredoškolského a vysokoškolského štúdia z aspektu dane z príjmov fyzickej osoby. Výška dane rodičov absolventa, dane absolventa, ak dosahuje resp. začne dosahovať zdaniteľné príjmy. Stručné pripomenutie aj celkového daňového posudzovania doby štúdia a príjmov študentov, napr. počas letných prázdnin.