Zákon o ochrane osobných údajov a mzdy - Strýčková, Jolana
Dňa 1. 5. 2005 nadobudol účinnosť zákon č. 90/2005 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 428/2002 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení zákona č. 602/2003 Z.z. a č. 576/2004 Z.z. Pôsobnosť zákona a vymedzenie základných pojmov. Povinnosti prevádzkovateľa a zodpovednej osoby.