Prehľad ponuky bankových úverov na kúpu auta
Využitie bankových úverov na kúpu auta. Aké sú podmienky na poskytnutie úveru, aké doklady je potrebné predložiť v nasledovných bankách: OTB Banka Slovensko, Ľudová banka, Istrobanka, UniBanka, Tatra banka, Dexia banka Slovensko, Poštová banka a VÚB banka.