Unbundling sa zabrzdil pri precenení aktív - Marčan, Peter
Cieľom rozdelenia Slovenského plynárenského priemyslu (SPP) na viacero podnikov je naplnenie požiadaviek smernice EÚ. Tá bola vytvorená preto, aby sa plynárenské giganty stali transparentnejšie. Pre akcionárov SPP to mohlo znamenať vyplatenie mimoriadnych dividend v priebehu najbližších mesiacov. Navrhovaný spôsob rozdelenia narazil na nezhody vo vládnej koalícii. Riešenie problému rozdelenia SPP medzi manažmentom podniku a vládou. Nevýhody rozdelenia SPP.