Účty za vieru budú pred voľbami opäť témou - Múčka, František
Postavenie cirkvi voči štátu v niektorých európskych krajinách. Postavenie cirkvi na Slovensku. Štát prispieva na vyplácanie miezd duchovným a uhrádzaním odvodov (podľa zákona, ktorý bol schválený pred vyše polstoročím). Väčšinu svojich aktivít si cirkev financuje najmä zo zbierok či nájmov budov. Návrh na zmenu legislatívy týkajúcej sa financovania cirkví z dielne Aliancie nového občana (ANO) a Smeru. Otázka odluky cirkvi od štátu - názory cirkvi a politických strán.