Ako riadiť v časoch zmeny? - Reháková, Helena
Pojem líderský kompas. História jeho vzniku. Podnikateľská inteligencia. Inteligencia sebavnímania. Politická inteligencia. Emocionálna inteligencia. Kritika inteligencie. Práca s líderským kompasom. Strategické workshopy.